Region Øst

På denne siden vil vi presentere plasser som blir anbefalt av våre medlemmer enten ved at de sender inn en e-post til carthagonett@gmail.com eller at de blir lagt up på vår facebookside.
Det hadde vært fint om dere sender en adresse på hvor plassen ligger. Da er det lettere for andre medlemmer og finne fram.
Region-inndelingen finner du her:

Vikersundbakken bobilparkering. I majestetiske omgivelser på sletta til verdens største hoppbakke er det plass til 7 bobiler med tilgang på strøm og sommervann. Pris: kr 100,- som betales via Vipps eller i Skiflyvningskroa når den er åpen (11.00-18.00). ingen booking. Tømming av toalett/spillvann: I Vikersund eller Åmot.

(Foto: Tore Steinar Pettersen)

Gjøvik marina bobilparkering er sommeråpen (juni-september) bobilparkering ved Mjøsa. Like ved Skibladner-brygga. Gangavstand til matbutikk, bensinstasjon og kjøpesenter. Parkeringsavgiften (kr 100,- ink. kaffe og boller) betales på Cirkel K. Her finnes det også fri tømmestasjon. Adressen er: Huntonstranda, 2815 Gjøvik

(Foto: Tore Steinar Pettersen)

Beverøya Camping i Telemark. Plassen er åpen hele året. Det er gangavstand til Bø sentrum med forretninger, restauranter og bensinstasjon. Priser: Lavsesong kr 200,- + kr 40 strøm, høysesong fra kr 230,- til kr 350,- + kr 40,- strøm.

(Foto: Brit Synnøve Eriksen)