Medlemstreff på HULFJELL FAMILIEPARK, Drangedal

Fredag 13. til Søndag 15.05.22 åpner Bobilparkeringen på Hulfjell Familiepark, Carthago Club Norway har hele plassen til disposisjon denne helgen. Vi vil nok bli litt prøve og feile gjester. I tillegg vil vi nok også bli rikskjendiser i Drangedal, da det garantert vil komme journalister i denne forbindelsen, det vil også være en fotograf som kommer til å ta bilder for parken!

Det er 24 fullverdige bobilplasser med alle fasiliteter, i tillegg kan vi bruke P-plassen til parken (Grusplass uten strøm)

De første 24 som melder seg på får tilgang til det nye bobil anlegget.

Det er fylle og tømme muligheter samt dusjer og toaletter på plassen.

Se også nettsiden:

Adressen er: Hulfjellveien 155, 3750 Drangedal

Programmet er ikke helt spikret enda, men blir med stor sannsynlighet noenlunde som følger:

Fredag:
Bli kjent og avslapping, grilling ved bilene event kjøp av mat i matvogn frem til kl 18.00 (Pizza og Hamburger)Det er egen brygge med tilgang til kanoer for fri benyttelse

Lørdag:
Besøksgården holder åpent så mulighet til å hilse på dyrene. Vi jobber med å få til en 1,5 times båttur på vakre Tokke med en mindre passasjerbåt på lørdag. Her vil det bli begrensning på ca 45 personer (denne påmeldingen kommer vi tilbake til når vi vet med sikkerhet at dette går i orden). Litt aktiviteter utover dagen. På ettermiddag serveres det Pizza med hjortekjøtt

Det vil også bli mulighet for å kjøpe varme rundstykker om leveres på døra mellom kl 08.00 – 09.00.

Pris pr bil (2 pers) inkl bobilplass, pizza og aktiviteter (utenom båttur) kr: 800 (på P-plass uten strøm kr: 600).

Vi fyller opp 24 plasser med strøm først. Faktura vil bli sendt og må betales til forfall for at påmelding skal være gyldig. Båttur vil koste anslagsvis kr 160 pr pers.

Søndag:
Vel hjem

PS! Tid for tidligste innkjøring er enda ikke satt.!

Ønsker du å være med så send påmelding til: leder@carthagoclubnorway.no