Cabo A/S

Cabo AS’ motto er like enkelt som det er fint: god tur. Og nettopp det ligger i bakhodet til selgerne som skal finne den riktige bobilen til kunden.

Vi fører et stort mangfold av merker og vet at folk er ulike og har forskjellige behov. Det skal være en trygghet å handle hos oss, og vi skal sørge for nettopp det; at det blir en god tur.

Siden firmaet ble stiftet i 1990 har de fått god kjennskap til de ulike merkene og modellene i bransjen. I dag selger Cabo AS både nye og bruke bobiler i et bredt utvalg. Vi har alt fra små vans til Norges mest solgte bobil, Sunlight. Det viktigste for oss er ikke å selge en bobil, men å finne den riktige bobilen til kunden. Derfor bruker våre selgere flere år på å opparbeide seg det kompetansenivået vi krever, det er mye samspill som skal til for å være god i alle ledd.

Vi er også en aktiv medlem av norsk caravanbransjeforbund og samarbeider derfor med flere andre bedrifter i landet. Det er en fordel for kunden, da kan man få hjelp om man står et annet sted i landet med behov for verkstedhjelp.