Bjørkeskogen treffet 2020

BJØRKESKOGEN TREFFET 11. – 13.09.2020 er åpent for påmelding.

Vi har gleden av å invitere til Bjørkeskogen treffet i år igjen, for de som ikke er kjent ligger Bjørkeskogen ca 24 km inn i landet fra Arendal. Avkjøring 72 fra E-18 både fra Sør og Nord, om GPS viser noe annet så ikke følg den men kjør på Rv 42 fra kryss 72 til du ser skilting mot Bjørkeskogen. Spesielt Sør fra vil gjerne GPSen ha dere inn på en smal grusvei som ikke anbefales å bruke

Vi vil i år som tidligere ha en god del aktiviteter som øksekast, hestesko kasting og rebus alla Bjørkeskogen, nytt i år er luftgeværskyting og fiske konkurranse i Tiksetjern (ta med fiskeutstyr)

Loddsalg med fine premier fra Ferda (i år blir det kun Vipps betaling p.g.a Covid 19)

Fredag vil det bli servert Bjørkeskogens spesielle koldtbord, som fortsetter med levende musikk og mulighet for å lufte dansefoten til toner fra Tore Pedersen (en kjent Agder musikant)
Drikke under Fredagens koldtbord må kjøpes av vertskapet til meget rimelige priser (øl eller vin kr 60)

Lørdag starter dagen med ferske rundstykker levert på bilene fra Ferda til frokost, til lunsj serverer Ferda pølser, ellers griller vi eller lager mat på annen måte ved bilene på kvelden, før Ferda stiller med en kjempe diger kake og det serveres kaffe til kaken. Ønskes det drikke mens vi koser oss med kake må det kjøpes av vertskapet.

Aktiviteter vil foregå både Fredag og Lørdag, vi lager eget program når det nærmer seg.
P.t. ingen begrensninger på antall biler, men tar det helt av med påmeldinger må vi vurdere dette etterhvert.

FERDA stiller med flere 2020 modeller av Carthago og de vil ha med en del rekvisita til gunstige priser.

Praktisk info:
Det vil være mulig å ankomme Torsdag 10.09, men IKKE før kl 14.00 (vennligst respekter dette da Kjell er på jobb og han må plassere biler)
Det vil være mulig for noen å sitte på låven under koldtbordet, men vi satser på telt for å kunne holde 1 meter avstand
Bruk toalett og dusj i bilene p.g.a smittefare, er det noen som har strengt behov for å bruke fellesanlegget så gi beskjed ved påmelding.
Det er kun strøm til kjøleskap og vedlikeholds lading, så ha med gass for oppvarming.

Påmelding til: leder@carthagoclubnorway.no (eneste gyldige påmeldings stedet)

Pris pr bil kr 500,- 2 personer, er det kun en i bilen er det kr 250,- (Camping kommer i tillegg med kr 150,- pr døgn inkl strøm og betales på plassen)
Betales uoppfordret til 2655 04 05694, påmelding ikke gyldig før e.post er mottatt og treffavgift registrert på konto.

Vi takker på forhånd FERDA for velvilligheten til å være hovedsponsor også i år??

Da ønskes dere alle velkommen til Bjørkeskogen, for ett nytt treff i fantastiske omgivelser og med ett vertskap det ikke finnes maken til.